TOURGEAR NORDIC  

Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil

 

TOURGEAR Nordic er en nytænkende distributør på det danske marked, stædig forholdsvis ung med sine 8 år siden vi greb iværksætter-chancen og startede TOURGEAR med varemærkerne Atera og Hauck som de primære agenturer. Siden er det gået rigtigt stærkt - i dag står vi med en meget bred pallette af mærkevarer, som takket være vore afsætnings-kanaler, distribueres bredt og dækkende over hele landet.
 

Parkngo - eget brand
I 2012 producerede vi de første Park-n-go p-skiver, og serien er siden udviklet med nyeste solcelle- teknologi, og har nok markedets bedste stabilitet. Et sjovt følgeprodukt Grill-n-go stegetermometer kom til i 2014. 


Markedsføring via stort forhandlernetværk (BtB). Ingen salg til slutbrugere.
Vor forretning er baseret på grossistvilkår, dvs salg til forhandlere, som vi tilbyder gode avancer og vilkår for. Forhandlere kan via deres unikke log-in se deres nettopriser, lagerstatus, div downloads og bestille direkte i Tourgear BtB-online shoppen. Ønsker du som forhandler et log-in kan du få dette ved at sende os en mail.


"Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil"
Vi bestræber os på at udvikle og være på forkant med nye tendenser indenfor vor ekspertområder transportudstyr og innovativ elektronisk. Dette sammenholdt med vore store passion og interesser inden for aktiv livsstil, gør, at vi arbejder engageret med "Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil".
Igennem årene har vi været på forkant med produkter som anhængerbokse, anhængertræk til mikrobiler, elektroniske p-skiver, husholdningselektronik. 
 

Målrettet varemærke arbejde
Vi arbejder målrettet med hvert enkelt af vore varemærker. Vi har sjælen og lidenskaben med i hvert eneste produkt, som vi arbejder med. En arrangeret distributør kalder flere leverandører os.

 

Hvem er vi så og hvad står vi for
Vi vil gerne opfattes som dedikeret i det vi gør og tilbyder. Vi vægter desuden bløde værdiger højt.
Varer er som tidligere nævnt udvalgt med omtanke, og lytter meget til vore kunder og markedet, for at ramme rigtigt

 

God Tour!