TOURGEAR NORDIC  

 

TOURGEAR er en nytænkende distributør på det danske marked, stædig forholdsvis ung virksomhed. I 2011 greb vi iværksætter-chancen og startede TOURGEAR med varemærkerne Atera og Hauck som de primære agenturer. Siden er det gået rigtigt stærkt - og i dag står vi med en meget bred pallette af mærkevarer, som takket være vore afsætnings-kanaler, distribueres bredt og dækkende over hele landet.
 

Parkngo - eget brand
I 2012 producerede vi de første Park-n-go p-skiver, og serien er siden udviklet med nyeste solcelle- teknologi, og har nok markedets bedste stabilitet. Et sjovt følgeprodukt Grill-n-go stegetermometer kom til i 2014. 


Markedsføring via stort forhandlernetværk (BtB). Ingen salg til slutbrugere.
Vi er et import-/handelsselskab med salg til forhandlere, grossister i flere brancher. 
Vore forhandlere kan via deres unikke log-in til hvor hjemmeside, se indkøbspriser, lagerstatus, div downloads og bestille direkte i Tourgear BtB-online shoppen. Mangler du som forhandler et log-in kan du få dette ved at sende os en mail.


"Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil"
Vi bestræber os på at udvikle og være på forkant med nye tendenser indenfor vor ekspertområder transportudstyr og innovativ elektronik. Dette sammenholdt med vore store passion og interesser inden for aktiv livsstil, gør, at vi arbejder engageret med vort motto "Mobilitet for en aktiv og moderne livsstil".
Igennem årene har vi været på forkant med produkter som anhængerbokse, anhængertræk til mikrobiler, elektroniske p-skiver, trafikalarmer og husholdningselektronik. 
 

Målrettet varemærke arbejde
Vi arbejder målrettet med hvert enkelt af vore varemærker. Vi har sjælen og lidenskaben med i hvert eneste produkt, som vi arbejder med.
En engageret distributør kalder flere leverandører os. En parter de ser formåer at få deres brands til at vokse.

 

Logistik
Vi lagerfører et yderst bredt sortiment, og har unikke opslagsværker på vor BtB-online shop.  Vi samarbejder med GLS og Danske Fragtmænd, og tilbyder vore forhandlere fordelagtige fragtkonditioner. Vi leverer dag til dag.

 

Hvem er vi så og hvad står vi for
Vi vil gerne opfattes som dedikeret i det vi gør og tilbyder. Vi vægter desuden bløde værdiger højt.
Varer er som tidligere nævnt udvalgt med omtanke, og lytter meget til vore kunder og markedet, for at ramme rigtigt

 

God Tour!

 

 

fotos fra vort kontor/showroom