Transport af elcykler

Vi får rigtig mange henvendelser om hvad der anbefales til tunge elcykler, og her er svaret ret klart, idet man bør ubetinget vælge en cykelholder som decideret er godkendt og testet til transport af de tungere og bredere elcykler. Det er ekstremt vigtigt at cykelholderens konstruktion kan holde hertil, også under hårde konditioner, såsom katastrofe-opbremsninger, kraftige undvigemanøvre og vejbump.
Det er kun cykelholdere til anhængertræksmontering, som kan anvendes til elcykler, og se efter modeller som er decideret udviklet hertil.

Vi fører 2 anbefaleringer hertil:

Atera Strada E-bike, som har vundet masser af test i ind- og udland, bl.a. i tyske E-bike magasinet. Den har vigtige 23cm afstand imellem cyklerne, og må laste 2x 30kg.
I øvrigt en cykelholder, som rigtig mange mountain-bikers også hælder til, netop grundet den gode afstand imellem cyklerne, da en del nye MTB har temmelig brede konstruktioner.
Strada E-Bike har desuden de unikke egenskaber som alle Atera Strada har modellerne har, såsom velegnet til carbon-stel, ergnomisk håndtering, fodbetjent vippefunktion, kompakt design, låse til alle cykler og til bilen. Kan udbygges med en ekstra cykel, så holderen kan rumme 3 cykler om behovet skulle indtræffe.
En særlig lasterampe til lastning af tunge cykler kan tilkøbes.

Atera Strada E-Bike koster vejledende kr. 3.599,00
Atera Strada E-Bike ML koster vejledende kr. 4.299,00
(model ML er til ekstra lange elcykler)

Læs mere om Atera Strada E-BikeSpinder Xplorer-X er en ny hollandsk cykelholder, som vi har taget ind i sortimentet i år, da vi ikke kunne stå for dens mange kvaliteter, bl.a. dens foldbare egenskaber, og de 27cm cykelafstand, og så er den også er godkendt til el-cykler. Modellen må laste ligeledes laste 2x 30kg, og har fodbetjent vippefunktion, samt låse, og en unik sadelpinds forankrig (godt for carbonstel’s ejere)
En særlig lasterampe til lastning af tunge cykler kan tilkøbes samt en opbevaringstaske.

Spinder Xplorer-X koster vejledende kr. 4.399,00

Læs mere om Spinder Xplorer-X